List of Articles مهناز هاشمی روان Article 1 - مقایسه شاخصهای رشد باکتریهای هوازی و بیهوازی و خواص حسی گوشت مرغ تازه چرخ شده نگهداری شده در انواع بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رزماری 20.1001.1.22518851.1400.17.1.11.2 10.30495/jvm.2022.1934595.1179 نازنین زند مهناز هاشمی روان صدرا صالح نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Winter 1400 Article 2 - تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک Mahdieh Sadat Azarfam Mahnaz Hashemiravan Simin Asadollahi Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2021 Article 3 - تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایهای تخمیری Bijan khorshidpour Mahnaz Hashemi Ravan Saeedeh Aianifard Zohreh Yahyaei Sufiani Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2021 Article 4 - آنزیم های موجود در شیر Mandana Zormand mahnaz hashemi ravan Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2023 Article 5 - تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت Hosain Rahimi Majd Mahnaz Hashemiravan Rezvan Pourahmad Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2021 Article 6 - امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت Atiyeh Nasseri Mahnaz Hashemiravan Rezvan Pourahmad Journal of Food Safety and Processing , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 7 - بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع Masoomeh Delfani Mahnaz Hashemi Ravan Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 8 - بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه Morva Hosseiny Mahnaz Hashemiravan Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 9 - اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو 20.1001.1.24234966.1398.11.2.11.3 10.30495/jfst.2019.544374 علیرضا عابدینی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 10 - اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس Mahnaz Hashemiravan Mehrdad Karimi majd Ali Reza Shahab Lavasani Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Winter 2018 Article 11 - اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال Fatemeh Sabaghi Rezvan Pourahmad Mahnaz Hashemiravan Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Autumn 2019 Article 12 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ mahdi Pourhashemi مهناز هاشمی روان Nazanin Zand Alireza shahablavasani Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 14 , Year , Autumn 2024