List of Articles رضوان پوراحمد Article 1 - بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ 10.30495/jftn.2022.68863.11214 A. Haseli R. Pourahmad M. R. Eshaghi P. Rajaei B. Akbari-Adergani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 78 , Year , Summer 2024 Article 2 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست خرمای (شیره) سینبیوتیک Z. Mohammad Hosseini F. Khodaeian Chegeni R. Pourahmad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 64 , Year , Winter 2019 Article 3 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی ماست پروبیوتیک سویا طی 21 روز نگهداری Atefeh Ghorbani Rezvan Pourahmad Masoud FallahPour Mahnaz Mazaheri Assadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 41 , Year , Winter 2014 Article 4 - مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ Z. Ghaleh Mosiyani R. Pourahmad P. Rajaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 63 , Year , Autumn 2019 Article 5 - اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا B. Kouhestani R. Pourahmad B. Khorshidpour Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 58 , Year , Summer 2018 Article 6 - Study of Production Possibility of Synbiotic Beverage Containing Red Cabbage, Carrots, Turnip Juices and Oligofructose Manouchehr Jafari Mahnaz Hashemiravan R. Pourahmad Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 28 , Year , Winter 2024 Article 7 - Changes in Microbial, Rheological, and Sensory Characteristics of Probiotic Yogurt Sauce Containing Lactobacillus rhamnosus During Cold Storage 10.30495/jfbt.2022.69606.10298 H. Pourjavid M. Ataee R. Pourahmad A. A. Anvar H. Behmadi Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 25 , Year , Spring 2024 Article 8 - Investigation of the viability of probiotic bacteria, sensory characteristics and proteolysis in probiotic soy cheese during storage 10.30495/jfbt.2023.74071.10309 S. Mashayekh R. Pourahmad B. Akbari-Adergani M. R. Eshaghi Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 27 , Year , Autumn 2023 Article 9 - اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک 20.1001.1.24234966.1397.10.4.5.4 زهره قلعه موسیانی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 10 - اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو 20.1001.1.24234966.1398.11.2.11.3 10.30495/jfst.2019.544374 علیرضا عابدینی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 11 - غنیسازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرینبیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری Saeed Tekieh Marouf Rezvan Pourahmad Mohammad Reza Eshaghi Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2019 Article 12 - اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک Motahareh Broughani Rezvan Pourahmad Ali Akbarian Moghari Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2018 Article 13 - اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال Fatemeh Sabaghi Rezvan Pourahmad Mahnaz Hashemiravan Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Autumn 2019