List of Articles محمد رضا اسحاقی Article 1 - بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ 10.30495/jftn.2022.68863.11214 A. Haseli R. Pourahmad M. R. Eshaghi P. Rajaei B. Akbari-Adergani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 78 , Year , Summer 2024 Article 2 - Investigation of the viability of probiotic bacteria, sensory characteristics and proteolysis in probiotic soy cheese during storage 10.30495/jfbt.2023.74071.10309 S. Mashayekh R. Pourahmad B. Akbari-Adergani M. R. Eshaghi Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 27 , Year , Autumn 2024 Article 3 - اثر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و اسانسهای دارچین و زنجبیل بر رشد میکروبی و خواص ارگانولپتیکی پیراشکی کرمدار Nazanin Zand Mohammad Reza Eshaghi Hiva Abolghasem Applied Biology , Issue 5 , Year , Summer 2021 Article 4 - اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر Malikeh Mohebali Mohammad Reza Eshaghi Bijan Khorshidpour Journal of Food Safety and Processing , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 5 - مقایسه خصوصیات ترکیبی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز تهیه شده با تک سویه های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس حاوی مالتودکسترین 20.1001.1.17354226.1397.13.3.6.2 Hojat Norozi Alireza Shahab Lavasani Mohammadreza Eshaghi Iranian Journal of Biological Sciences , Issue 4 , Year , Winter 2018 Article 6 - اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک 20.1001.1.24234966.1397.10.4.5.4 زهره قلعه موسیانی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 7 - بهینهسازی دوغ حاصل از شیرمیش با استفاده از آنزیم ترانسگلوتامیناز و اسانسکاکوتی 20.1001.1.24234966.1402.15.2.8.8 10.30495/jfst.2021.1911762.1676 Dorna Moradian Alireza Shahab Lavasani Mohammad Reza Eshaghi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 8 - اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس zeinab Rezvanifard mohammad reza Eshaghi Mehdi Hasanzadeh Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2019 Article 9 - غنیسازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرینبیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری Saeed Tekieh Marouf Rezvan Pourahmad Mohammad Reza Eshaghi Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2019 Article 10 - گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) به عنوان یک جزء غذایی فراسودمند Mona Torabi-Toran-Pashtoshti vajihe Fadaei Mohammad reza Eshaghi Ecophysiology & Phytochemistry of Medicinal and Aromatic Plants , Issue 4 , Year , Winter 2022