List of Articles وجیهه فدائی نوغانی Article 1 - Characterization of yogurt prepared with kombucha starter culture as inoculum Mahsa Makvandi Vajiheh Fadaei Kianoush Khosravi-Darani Food and Health , Issue 5 , Year , Autumn 2021 Article 2 - The survival of probiotic <i>Bifidobacterium bifidum</i> and <i>Lactobacillus acidophilus</i> in synbiotic yogurt enriched with <i>Agave tequilana</i> aqueous extract 20.1001.1.26455560.2020.3.2.6.2 Melika Farzaneh Vajiheh Fadaei-Noghani Hassan Gandomi Food and Health , Issue 1 , Year , Winter 2021 Article 3 - استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج Vajiheh Fadaei Noghani Azam Mofidi Mahdi Zarei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 49 , Year , Winter 2016 Article 4 - بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز 10.30495/jfh.2019.545855 F. Dinpajhooh M.R. Khani V. Fadaei Noghani Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2019 Article 5 - مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگیهای میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد صدریه Sameti وجیهه Fadaei Noghani Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2015 Article 6 - تأثیر موسیر بر قابلیتزنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکوشیمیایی و پذیرشکلی ماست همزده کمچرب Rokhsareh Ramezani Vajiheh Fadaei Noghani Hasan Judaki Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2019 Article 7 - بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوهتوتفرنگی بر قابلیت زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم Tahereh Berimavandi Vajiheh Fadaei Noghani Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Winter 2018 Article 8 - گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) به عنوان یک جزء غذایی فراسودمند Mona Torabi-Toran-Pashtoshti vajihe Fadaei Mohammad reza Eshaghi Ecophysiology & Phytochemistry of Medicinal and Aromatic Plants , Issue 4 , Year , Winter 2022