List of Articles محمدرضا خانی Article 1 - بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز 10.30495/jfh.2019.545855 F. Dinpajhooh M.R. Khani V. Fadaei Noghani Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2019 Article 2 - بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاهدانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل Mohammadreza Khani Amin Abolhasanzadeh Maryam Fahimdanesh Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2018 Article 3 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله قزلآلا در طی نگهداری در یخچال Maryam Foromandi Mohammadreza Khani Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2019 Article 4 - بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته Mohammadreza Khani Amin Abolhasanzadeh Maryam Fahimdanesh Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Autumn 2017 Article 5 - Investigation of the antimicrobial properties of plantaricin, derived from Lactobacillus plantarum, in both its free form and nano encapsulated form utilizing chitosan and sumac extract, on the shelf life of ground beef during refrigerated storage Ali Kazazi Mansour Alireza Rahman Mohammadreza Khani Mania Salehifar Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 31 , Year , Autumn 2024