List of Articles محمدرضا خانی Article 1 - بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز 10.30495/jfh.2019.545855 F. Dinpajhooh M.R. Khani V. Fadaei Noghani Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2019 Article 2 - بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاهدانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل Mohammadreza Khani Amin Abolhasanzadeh Maryam Fahimdanesh Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2018 Article 3 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله قزلآلا در طی نگهداری در یخچال Maryam Foromandi Mohammadreza Khani Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2019 Article 4 - بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته Mohammadreza Khani Amin Abolhasanzadeh Maryam Fahimdanesh Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Autumn 2017