List of Articles مانیا صالحی فر Article 1 - اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگیهای کیفی در خمیر و نان تست M. Khorasani M. Salehifar M. Mirzaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 58 , Year , Summer 2018 Article 2 - بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیبزمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915825 Elnaz Khalafi Mania Salehifar Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 13 , Year , Summer 2024 Article 3 - اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ 10.30495/qafj.2023.1987395.1077 Mehri Dakhteh Harouni Alireza Rahman Mania Salehifar Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 11 , Year , Winter 2024 Article 4 - Investigation of the antimicrobial properties of plantaricin, derived from Lactobacillus plantarum, in both its free form and nano encapsulated form utilizing chitosan and sumac extract, on the shelf life of ground beef during refrigerated storage Ali Kazazi Mansour Alireza Rahman Mohammadreza Khani Mania Salehifar Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 31 , Year , Autumn 2024