فهرس المقالات مانیا صالحی فر المقاله 1 - اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگیهای کیفی در خمیر و نان تست مونا خراسانی مانیا صالحی فر مهتا میرزایی علوم غذایی و تغذیه , العدد 58 , السنة 15 , بهار 1397 المقاله 2 - اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ 10.30495/qafj.2023.1987395.1077 مهری داخته هارونی علیرضا رحمن مانیا صالحی فر کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 12 , السنة 3 , زمستان 1402