فهرس المقالات مانیا صالحی فر المقاله 1 - اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگیهای کیفی در خمیر و نان تست مونا خراسانی مانیا صالحی فر مهتا میرزایی علوم غذایی و تغذیه , العدد 58 , السنة 15 , بهار 1397 المقاله 2 - بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیبزمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915825 الناز خلفی مانیا صالحی فر کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 13 , السنة 4 , تابستان 1403 المقاله 3 - اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ 10.30495/qafj.2023.1987395.1077 مهری داخته هارونی علیرضا رحمن مانیا صالحی فر کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 11 , السنة 3 , زمستان 1402 المقاله 4 - Investigation of the antimicrobial properties of plantaricin, derived from Lactobacillus plantarum, in both its free form and nano encapsulated form utilizing chitosan and sumac extract, on the shelf life of ground beef during refrigerated storage Ali Kazazi Mansour Alireza Rahman Mohammadreza Khani Mania Salehifar Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 31 , السنة 14 , پاییز 2024