فهرس المقالات مهتا میرزایی المقاله 1 - اثر واکنش میلارد بر خواص آنتیاکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris) 10.30495/jftn.2022.67292.11205 صفا فرجی مهتا میرزایی سعید میردامادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 78 , السنة 20 , بهار 1402 المقاله 2 - تأثیر اینولین بر ویژگیهای شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویههای بومی جدا شده از ماست سنتی ایران 10.30495/jftn.2022.62166.11142 فائزه شیرخان سعید میردامادی مهتا میرزایی بهروز اکبری آدرگانی نیکو نصوحی علوم غذایی و تغذیه , العدد 75 , السنة 19 , تابستان 1401 المقاله 3 - بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز هانیه حاجی کاظمی مهتا میرزایی سعید میردامادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 67 , السنة 17 , تابستان 1399 المقاله 4 - اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان پرستو قاسمی مهتا میرزایی سعید میردامادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400 المقاله 5 - اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگیهای کیفی در خمیر و نان تست مونا خراسانی مانیا صالحی فر مهتا میرزایی علوم غذایی و تغذیه , العدد 58 , السنة 15 , بهار 1397 المقاله 6 - پوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده اعظم پورسیف اله داوود زارع مهتا میرزایی علوم غذایی و تغذیه , العدد 60 , السنة 15 , پاییز 1397