فهرست مقالات مانیا صالحی فر مقاله 1 - اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگیهای کیفی در خمیر و نان تست مونا خراسانی مانیا صالحی فر مهتا میرزایی علوم غذایی و تغذیه , شماره 58 , سال 15 , بهار 1397 مقاله 2 - بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیبزمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915825 الناز خلفی مانیا صالحی فر کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , تابستان 1403 مقاله 3 - اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ 10.30495/qafj.2023.1987395.1077 مهری داخته هارونی علیرضا رحمن مانیا صالحی فر کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 12 , سال 3 , زمستان 1402