فهرست مقالات محمدرضا خانی مقاله 1 - بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز 10.30495/jfh.2019.545855 فاطمه دین پژوه محمدرضا خانی وجیهه فدائی نوغانی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1398 مقاله 2 - بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاهدانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل محمدرضا خانی امین ابوالحسن زاده مریم فهیم دانش بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1397 مقاله 3 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله قزلآلا در طی نگهداری در یخچال مریم فرومندی محمدرضا خانی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 6 , بهار 1398 مقاله 4 - بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته محمدرضا خانی امین ابوالحسن زاده مریم فهیم دانش میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 4 , پاییز 1396 مقاله 5 - Investigation of the antimicrobial properties of plantaricin, derived from Lactobacillus plantarum, in both its free form and nano encapsulated form utilizing chitosan and sumac extract, on the shelf life of ground beef during refrigerated storage Ali Kazazi Mansour Alireza Rahman Mohammadreza Khani Mania Salehifar Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 31 , سال 14 , پاییز 2024