فهرست مقالات محمدرضا خانی مقاله 1 - بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز 10.30495/jfh.2019.545855 فاطمه دین پژوه محمدرضا خانی وجیهه فدائی نوغانی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1398 مقاله 2 - بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاهدانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل محمدرضا خانی امین ابوالحسن زاده مریم فهیم دانش بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1397 مقاله 3 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله قزلآلا در طی نگهداری در یخچال مریم فرومندی محمدرضا خانی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 6 , بهار 1398 مقاله 4 - بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته محمدرضا خانی امین ابوالحسن زاده مریم فهیم دانش میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 4 , پاییز 1396