• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • محمد رضا اسحاقی

    فهرست مقالات محمد رضا اسحاقی


  • مقاله

    1 - بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ
    10.30495/jftn.2022.68863.11214
    علیرضا حاصلی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی پیمان رجایی بهروز اکبری آدرگانی
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 78 , سال 20 , بهار 1402

  • مقاله

    2 - Investigation of the viability of probiotic bacteria, sensory characteristics and proteolysis in probiotic soy cheese during storage
    10.30495/jfbt.2023.74071.10309
    S. Mashayekh R. Pourahmad B. Akbari-Adergani M. R. Eshaghi
    Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 27 , سال 13 , پاییز 2023

  • مقاله

    3 - اثر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده و اسانس‌های دارچین و زنجبیل بر رشد میکروبی و خواص ارگانولپتیکی پیراشکی کرمدار
    نازنین زند محمد رضا اسحاقی هیوا ابوالقاسم
    فصلنامه بیولوژی کاربردی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1400

  • مقاله

    4 - اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر
    ملیکه محبعلی محمد رضا اسحاقی بیژن خورشیدپور
    فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1400

  • مقاله

    5 - مقایسه خصوصیات ترکیبی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز تهیه شده با تک سویه های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس حاوی مالتودکسترین
    20.1001.1.17354226.1397.13.3.6.2
    حجت نوروزی علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی
    دانش زیستی ایران , شماره 4 , سال 13 , پاییز 1397

  • مقاله

    6 - اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک
    20.1001.1.24234966.1397.10.4.5.4
    زهره قلعه موسیانی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1397

  • مقاله

    7 - بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی
    20.1001.1.24234966.1402.15.2.8.8
    10.30495/jfst.2021.1911762.1676
    درنا مرادیان علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 56 , سال 15 , تابستان 1402

  • مقاله

    8 - اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس
    زینب رضوانی فرد محمدرضا اسحاقی سید مهدی حسن زاده
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 6 , تابستان 1398

  • مقاله

    9 - غنی‌سازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرین‌بیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری
    سعید تکیه معروف رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 5 , زمستان 1397

  • مقاله

    10 - گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) به عنوان یک جزء غذایی فراسودمند
    مونا ترابی توران پشتی وجیهه فدائی محمد رضا اسحاقی
    اکوفیزیولوژی و فیتوشیمی گیاهان دارویی و معطر , شماره 4 , سال 9 , پاییز 1401

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود