فهرست مقالات بیژن خورشیدپور مقاله 1 - اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سینبیوتیک بابک فلاحت رضوان پوراحمد بیژن خورشیدپور علوم غذایی و تغذیه , شماره 69 , سال 18 , زمستان 1399 مقاله 2 - بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی شیوا دلیری بیژن خورشیدپور رضوان پوراحمد علوم غذایی و تغذیه , شماره 67 , سال 17 , تابستان 1399 مقاله 3 - اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا بهناز کوهستانی رضوان پوراحمد بیژن خورشیدپور علوم غذایی و تغذیه , شماره 58 , سال 15 , بهار 1397 مقاله 4 - تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایهای تخمیری بیژن خورشیدپور مهناز هاشمی روان سعیده اعیانی فرد زهره یحیایی صوفیانی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1400 مقاله 5 - افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن بیژن خورشیدپور سیمین اسدالهی مهشید رضایی لیلا ناطقی زهرا مصطفی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1400 مقاله 6 - قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی بیژن خورشید پور نوبندگانی زینب اسماعیلی سارا عباسی ورده فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 2 , سال 3 , تابستان 1402 مقاله 7 - اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر ملیکه محبعلی محمد رضا اسحاقی بیژن خورشیدپور فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1400