فهرست مقالات مهناز هاشمی روان مقاله 1 - اثر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز (CMC) بر روی ویژگیهای شیمیایی و بافت سوسیس آلمانی مهناز هاشمی روان نادیا شکرانه علوم غذایی و تغذیه , شماره 37 , سال 10 , زمستان 1391 مقاله 2 - اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگیهای شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو مرجان فروغی جواد کرامت مهناز هاشمی روان علوم غذایی و تغذیه , شماره 36 , سال 9 , پاییز 1391 مقاله 3 - مقایسه شاخصهای رشد باکتریهای هوازی و بیهوازی و خواص حسی گوشت مرغ تازه چرخ شده نگهداری شده در انواع بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رزماری 20.1001.1.22518851.1400.17.1.11.2 10.30495/jvm.2022.1934595.1179 نازنین زند مهناز هاشمی روان صدرا صالح میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 17 , زمستان 1400 مقاله 4 - تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک مهدیه سادات آذرفام مهناز هاشمی روان سیمین اسدالهی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1400 مقاله 5 - تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایهای تخمیری بیژن خورشیدپور مهناز هاشمی روان سعیده اعیانی فرد زهره یحیایی صوفیانی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1400 مقاله 6 - آنزیم های موجود در شیر ماندانا زورمند مهناز هاشمی روان فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 3 , بهار 1402 مقاله 7 - تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت حسین رحیمیمجد مهناز هاشمی روان رضوان پوراحمد فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1400 مقاله 8 - امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت عطیه ناصری مهناز هاشمی روان رضوان پوراحمد فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1400 مقاله 9 - بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع معصومه دلفانی مهناز هاشمی روان فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1401 مقاله 10 - بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه مروا حسینی مهناز هاشمی روان فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1401 مقاله 11 - اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو 20.1001.1.24234966.1398.11.2.11.3 10.30495/jfst.2019.544374 علیرضا عابدینی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398 مقاله 12 - بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر ساعده سادات سید حسینی سید ابراهیم حسینی مهناز هاشمی روان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1395 مقاله 13 - اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس مهناز هاشمی روان مهرداد کریمی مجد علیرضا شهاب لواسانی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 5 , تابستان 1397 مقاله 14 - اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال فاطمه صباغی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 6 , پاییز 1398 مقاله 15 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , پاییز 1403