فهرست مقالات زینب رضوانی فرد


  • مقاله

    1 - اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 6 , تابستان 1398
    هدف از این تحقیق بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد‌میکروبی عصاره متانولی پوست انار بر روی ساکارومایسس سرویزیه PTCC 5269، لاکتوباسیلوس پلانتاروم PTCC 1058 و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس ATCC 49025 در آب سیب می‌باشد. سه غلظت متفاوت از عصاره پوست انار (250 ، 500 و 1000 میکرو چکیده کامل
    هدف از این تحقیق بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد‌میکروبی عصاره متانولی پوست انار بر روی ساکارومایسس سرویزیه PTCC 5269، لاکتوباسیلوس پلانتاروم PTCC 1058 و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس ATCC 49025 در آب سیب می‌باشد. سه غلظت متفاوت از عصاره پوست انار (250 ، 500 و 1000 میکروگرم/میلی‌لیتر) و تیمار شاهد تهیه گردید. تیمارها در دمای یخچال برای 60 روز نگه‌داری گردید و از جهت اسیدیته، pH، کدورت، درجه بریکس، آنالیز میکروبی، در روز‌های صفر، 30 و 60 مورد آزمایش قرار گرفت. با افزایش زمان نگه‌داری و همچنین افزایش غلظت عصاره افزایش اسیدیته و کاهش pH مشاهده گردید.. با توجه به خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری آب سیب، نهایتا تیمار با 500 میکروگرم بر میلی لیتر عصاره فنولی پوست انار به عنوان تیمار بهینه تشخیص داده شد. نتایج نشان داد که عصاره ی الکلی پوست انار به عنوان یک نگه‌دارنده طبیعی و اثرگذار در کاهش کدورت در آب سیب در دمای یخچال مطرح می باشد پرونده مقاله