فهرست مقالات پیمان رجایی مقاله 1 - بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ 10.30495/jftn.2022.68863.11214 علیرضا حاصلی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی پیمان رجایی بهروز اکبری آدرگانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 78 , سال 20 , بهار 1402 مقاله 2 - تاثیر بستهبندی اتمسفر اصلاحشده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمهای سفید 10.30495/jftn.2022.51192.11058 پیمان رجایی لیلا ناطقی فاطمه زارعی علوم غذایی و تغذیه , شماره 77 , سال 20 , زمستان 1401 مقاله 3 - مروری بر جایگاه فیبر در تغذیه، سلامت و کاربرد و روشهای اصلاح آن در صنایع غذایی مروا حسینی پیمان رجایی علوم غذایی و تغذیه , شماره 82 , سال 21 , بهار 1403 مقاله 4 - مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ زهرا قلعه موسیانی رضوان پوراحمد پیمان رجایی علوم غذایی و تغذیه , شماره 63 , سال 16 , تابستان 1398 مقاله 5 - مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات نهایه نجفی پیمان رجایی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 2 , بهار 1401 مقاله 6 - مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی نهایه نجفی پیمان رجایی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 2 , بهار 1401 مقاله 7 - امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه سحر سراقی پیمان رجایی کاوه زرگری فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1400 مقاله 8 - مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی مروا حسینی پیمان رجایی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 4 , سال 1 , پاییز 1400 مقاله 9 - مواد افزودنی پلیمر ماندانا زورمند پیمان رجایی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1400 مقاله 10 - اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت سیده سعادت عزیزی محمدحسین عزیزی رکسانا موگویی مینا کارگزاری پیمان رجایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1397 مقاله 11 - تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی سمیه آقایی علیرضا شهاب لواسانی پیمان رجایی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 6 , زمستان 1398