فهرس المقالات Mohammad Hojjatoleslamy المقاله 1 - تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان سینوش همت زاده دستگردی محمد حجت الاسلامی اورنگ عیوض زاده نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 2 - بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین 20.1001.1.24234966.1399.12.3.9.0 10.30495/jfst.2020.674305 روح الامین مهدیان هومان مولوی محمد حجت الاسلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1399 المقاله 3 - Rheological properties of the gum fractions from psyllium (Plantago psyllium L.) محمد حجت الاسلامی فاطمه رییسی معصومه اسدی مهران محمدیان نرگس سامانیان journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 4 , بهار 2013