فهرس المقالات محبت محبی المقاله 1 - بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای قدومه شهری و زانتان هادی باقری محبت محبی آرش کوچکی علوم غذایی و تغذیه , العدد 50 , السنة 13 , بهار 1395 المقاله 2 - مدلسازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روشهای حرارتی مختلف آزاده قربانی حسن سرایی سید احمد شهیدی محبت محبی روژین معاذیان علوم غذایی و تغذیه , العدد 50 , السنة 13 , بهار 1395 المقاله 3 - تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی محمدحسین نشاسته گیر محبت محبی محمدحسین حداد خداپرست نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397