Subject Areas :
محمد هادی ناجی 1 , فخری شهیدی 2 , سیدعلی مرتضوی 3 , هادی اسکندری 4 , آرش کوچکی 5
1 - دانش آموخته دکترای علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
2 - استاد گروه علوم و صنایع غذایی ،دانشکده کشاورزی ،دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
3 - استادگروه علوم و صنایع غذایی،واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران
4 - عضو هیات علمی دانشگاه شیراز،شیراز، ایران
5 - گروه علوم و صنایع غذایی،دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
Keywords:
Abstract :