List of Articles علیرضا تاری نژاد Article 1 - ارزیابی لاینهای گندم نان بهاره (Triticum aestivum L) و گروهبندی آنها براساس شاخصهای زراعی (چاپ مجدد) A. Daryani A.R. Tarinejad S. Aharizad F. Farahvash H. Khanzade Journal of Crop Ecophysiology , Issue 2 , Year , Autumn 2010 Article 2 - رابطه ی عملکرد روغن و دانه با صفات مورفولوژیک در هیبریدهای سینگلکراس آفتابگردان A.R. Tarinejad P. Ramezani V. Rashidi M. Ghafari Journal of Crop Ecophysiology , Issue 4 , Year , Winter 2010 Article 3 - ارزیابی لاین های گندم نان بهاره (Triticum aestivum L) و گروهبندی آنها براساس شاخصهای زراعی A .R. Tarinejad A. Daryani S. Aharizad F. Farahvash H. Khanzade Journal of Crop Ecophysiology , Issue 2 , Year , Autumn 2010 Article 4 - نقش کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد همزیستی مایکوریزا در شوید فاطمه Hashemzadeh B. Mirshekari Mehrdad Yarnia F. Rahimzadeh Khoei A. Tarinejhad Journal of Crop Ecophysiology , Issue 4 , Year , Winter 2014 Article 5 - بررسی پایداری عملکرد دانه ارقام و لاین های امیدبخش گندم نان مناطق سرد با استفاده از آماره های مختلف پایداری A. Tarinejad M.S. Abedi Journal of Crop Ecophysiology , Issue 2 , Year , Autumn 2015 Article 6 - پایداری عملکرد دانه برخی ارقام گندم نان در مناطق سرد و معتدل ایران Alireza Tarinejad Journal of Crop Ecophysiology , Issue 2 , Year , Winter 2017 Article 7 - اثر بازدارندگی سویههای بومی باکتریهای اسید لاکتیک علیه باکتریهای بیماریزای غذایی A. Tarinejad P. Pourabdi Sarabi M. A. Hejazi Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2018 Article 8 - ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویههای بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی 10.30495/jfh.2020.1896185.1266 P. Pourabdi Sarabi A. Tarinejad M. A. Hejazi, M. Majidi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2020 Article 9 - اثرات ضد میکروبی باکتریهای اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماستهای سنتی بر میکروارگانیسمهای بیماریزای غذایی 10.30495/jfh.2022.1949266.1340 M. Sadeghi A. Tarinejad M. A. Hejazi Y. Nami Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2021 Article 10 - جداسازی و شناسایی باکتریهای لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان طاهره Narimani علیرضا Tarinejad M.A Hejazi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2013 Article 11 - مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری KH Mohammadi گیتی Karim SH Hanifian علیرضا Tarinejad رضا Gasemnezhad Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2011 Article 12 - زیست پالایی جیوه معدنی از طریق ساخت وکتور نوترکیب pET 21a(+)-merA Hamideh Baghi Sefidan Alireza Tarinejad Journal of Microbial World , Issue 1 , Year , Summer 2017 Article 13 - زیست پالایی هم زمان جیوه معدنی و آلی با استفاده از وکتور نوترکیب pET28a(+)-merA-merB 20.1001.1.20083068.1397.11.36.2.8 Hamide Baghi Sefidan Alireza Tarinejad Journal of Microbial World , Issue 4 , Year , Autumn 2019