فهرس المقالات Mostafa Soltani المقاله 1 - ارزیابی ویژگی های ضدمیکروبی عصاره آبی گیاه ترشک شبدری و مهار آنزیم های آلفاآمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط آن مونا شریفی سلطانی حسین میرسعیدقاضی مصطفی سلطانی گیتی کریم بهداشت مواد غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 2 - تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبیکمچرب 20.1001.1.24234966.1402.15.1.8.6 10.30495/jfst.2020.1901904.1647 نیلوفر مهرجو مصطفی سلطانی سوده محمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402