فهرس المقالات مریم میزانی المقاله 1 - بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران مریم قراچورلو امین موسوی خانقاه مریم میزانی شهرام شعیبی مرتضی شهرستانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 34 , السنة 9 , بهار 1391 المقاله 2 - تأثیر کاربرد تؤام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز مریم میزانی ثمر منصوری پور مزدک علیمی صادق مرادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 30 , السنة 8 , بهار 1390 المقاله 3 - بررسی اثرات دما در فرآیند خشک کردن به روش جابجایی بر روی ویژگیهای کیفی برگه زردآلو مریم میزانی پانته آ صالحی زاده علیرضا بصیری علوم غذایی و تغذیه , العدد 31 , السنة 8 , تابستان 1390 المقاله 4 - بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم مریم میزانی مریم اصلان زاده عباس گرامی مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , العدد 36 , السنة 9 , پاییز 1391 المقاله 5 - تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس مریم میزانی الناز زینال زاده عباس گرامی محمد چمنی علوم غذایی و تغذیه , العدد 27 , السنة 7 , تابستان 1389 المقاله 6 - بررسی اثر آنتیاکسیدانهای استخراج شده از چای سبز روی ویژگیهای فیزیکی کاغذ بستهبندی چای کیسهای سیاه و ماندگاری محصول مریم میزانی شیما نوری عباس گرامی محمد فرقانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 37 , السنة 10 , زمستان 1391 المقاله 7 - تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن بنفشه حجازی مریم میزانی مژگان محمدزاده علوم غذایی و تغذیه , العدد 72 , السنة 18 , پاییز 1400