فهرست مقالات مریم میزانی مقاله 1 - بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران مریم قراچورلو امین موسوی خانقاه مریم میزانی شهرام شعیبی مرتضی شهرستانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 34 , سال 9 , بهار 1391 مقاله 2 - تأثیر کاربرد تؤام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز مریم میزانی ثمر منصوری پور مزدک علیمی صادق مرادی علوم غذایی و تغذیه , شماره 30 , سال 8 , بهار 1390 مقاله 3 - بررسی اثرات دما در فرآیند خشک کردن به روش جابجایی بر روی ویژگیهای کیفی برگه زردآلو مریم میزانی پانته آ صالحی زاده علیرضا بصیری علوم غذایی و تغذیه , شماره 31 , سال 8 , تابستان 1390 مقاله 4 - بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم مریم میزانی مریم اصلان زاده عباس گرامی مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , شماره 36 , سال 9 , پاییز 1391 مقاله 5 - تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس مریم میزانی الناز زینال زاده عباس گرامی محمد چمنی علوم غذایی و تغذیه , شماره 27 , سال 7 , تابستان 1389 مقاله 6 - بررسی اثر آنتیاکسیدانهای استخراج شده از چای سبز روی ویژگیهای فیزیکی کاغذ بستهبندی چای کیسهای سیاه و ماندگاری محصول مریم میزانی شیما نوری عباس گرامی محمد فرقانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 37 , سال 10 , زمستان 1391 مقاله 7 - تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن بنفشه حجازی مریم میزانی مژگان محمدزاده علوم غذایی و تغذیه , شماره 72 , سال 18 , پاییز 1400