فهرست مقالات انوشه شریفان مقاله 1 - بررسی اثر اسانس رزماری بر روی روند رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی کامران جعفرزاده خالدی مهزاد آقازاده مشگی انوشه شریفان کامبیز لاریجانی پاتوبیولوژی مقایسه ای , شماره 2 , سال 7 , تابستان 1389 مقاله 2 - بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی(Mentha piperita) رضا کاظم الوندی انوشه شریفان مهزاد آقازاد همشگی پاتوبیولوژی مقایسه ای , شماره 5 , سال 7 , زمستان 1389 مقاله 3 - بررسی اثر روش استخراج بر ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه زنیان ( Carum copticum ) انوشه شریفان پرویزآبرومند آذر زهرا متقیان پور علوم غذایی و تغذیه , شماره 26 , سال 7 , بهار 1389 مقاله 4 - شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس کاکوتی و بررسی اثر ضد میکروبی آن بر روی مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس انوشه شریفان مریم شافعی مهزاد آقازاده مشگی علوم غذایی و تغذیه , شماره 33 , سال 9 , زمستان 1390 مقاله 5 - مقایسه خواص ضد باکتری و ترکیبات شیمیایی موجود در روغن اسانسی استخراج شده از گیاه L. Mentha piperita بوسیله مایکروویو و روش تقطیر با آب انوشه شریفان سحر فدائی پرویز آبرومند آذر کامبیز لاریجانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 31 , سال 8 , تابستان 1390 مقاله 6 - تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی مهدی امین افشار سارا رجبلو انوشه شریفان حسین جمالی فر محمد رضا فاضلی علوم غذایی و تغذیه , شماره 34 , سال 9 , بهار 1391 مقاله 7 - بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب بابک غیاثی طرزی محمد علی خسروی زنجانی انوشه شریفان حسین باخدا نیما محمدی علوم غذایی و تغذیه , شماره 39 , سال 10 , تابستان 1392