فهرس المقالات انوشه شریفان المقاله 1 - بررسی اثر اسانس رزماری بر روی روند رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی کامران جعفرزاده خالدی مهزاد آقازاده مشگی انوشه شریفان کامبیز لاریجانی پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1389 المقاله 2 - بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی(Mentha piperita) رضا کاظم الوندی انوشه شریفان مهزاد آقازاد همشگی پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1389 المقاله 3 - بررسی اثر روش استخراج بر ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه زنیان ( Carum copticum ) انوشه شریفان پرویزآبرومند آذر زهرا متقیان پور علوم غذایی و تغذیه , العدد 26 , السنة 7 , بهار 1389 المقاله 4 - شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس کاکوتی و بررسی اثر ضد میکروبی آن بر روی مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس انوشه شریفان مریم شافعی مهزاد آقازاده مشگی علوم غذایی و تغذیه , العدد 33 , السنة 9 , زمستان 1390 المقاله 5 - مقایسه خواص ضد باکتری و ترکیبات شیمیایی موجود در روغن اسانسی استخراج شده از گیاه L. Mentha piperita بوسیله مایکروویو و روش تقطیر با آب انوشه شریفان سحر فدائی پرویز آبرومند آذر کامبیز لاریجانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 31 , السنة 8 , تابستان 1390 المقاله 6 - تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی مهدی امین افشار سارا رجبلو انوشه شریفان حسین جمالی فر محمد رضا فاضلی علوم غذایی و تغذیه , العدد 34 , السنة 9 , بهار 1391 المقاله 7 - بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب بابک غیاثی طرزی محمد علی خسروی زنجانی انوشه شریفان حسین باخدا نیما محمدی علوم غذایی و تغذیه , العدد 39 , السنة 10 , تابستان 1392