فهرس المقالات سید ابراهیم حسینی المقاله 1 - تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال 10.30495/jftn.2023.73183.11252 سپیده سلیمانفلاح ژاله خوشخو سید ابراهیم حسینی محمد حسین عزیزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 80 , السنة 20 , پاییز 1402 المقاله 2 - بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان 10.30495/jftn.2022.19308 سمیه اخلی حبیب الله میرزایی سید ابراهیم حسینی علوم غذایی و تغذیه , العدد 74 , السنة 19 , بهار 1401 المقاله 3 - بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس مطهره سادات امیری سید ابراهیم حسینی بابک خیام باشی غلامحسن اسدی علوم غذایی و تغذیه , العدد 70 , السنة 18 , بهار 1400 المقاله 4 - بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ 10.30495/jftn.2022.19313 محسن میلانی علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی علوم غذایی و تغذیه , العدد 74 , السنة 19 , بهار 1401