فهرس المقالات علیرضا رحمن المقاله 1 - بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایهی آرد دانه های کتان و چیا 10.30495/jftn.2023.71601.11237 مهسا گل باز فاطمه حسینمردی علیرضا رحمن علوم غذایی و تغذیه , العدد 79 , السنة 20 , تابستان 1402 المقاله 2 - بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ 10.30495/jftn.2022.19313 محسن میلانی علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی علوم غذایی و تغذیه , العدد 74 , السنة 19 , بهار 1401