فهرس المقالات ژاله خوشخو المقاله 1 - تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال 10.30495/jftn.2023.73183.11252 سپیده سلیمانفلاح ژاله خوشخو سید ابراهیم حسینی محمد حسین عزیزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 80 , السنة 20 , پاییز 1402 المقاله 2 - تاثیر میکرولیپوزومهای حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره مهسا نیکخواه ژاله خوشخو سیدابراهیم حسینی پیمان مهستی افشین آخوندزاده علوم غذایی و تغذیه , العدد 72 , السنة 18 , پاییز 1400