فهرست مقالات تکتم مستقیم مقاله 1 - Epsilon-Polylysine: A Substitute for Pasteurization in Fruit and Vegetable-Based Beverages and Its Effects on Physicochemical, Microbiological, and Organoleptic Properties Hamidreza Noori Toktam Mostaghim Alireza Rahman Food and Health , شماره 1 , سال 7 , بهار 2024 مقاله 2 - بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک الهام رضایی رودبره علیرضا رحمن تکتم مستقیم نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1397 مقاله 3 - افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای 20.1001.1.24234966.1398.11.2.2.4 10.30495/jfst.2019.543716 تکتم مستقیم حکیمه طباطبایی علیرضا رحمن نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398 مقاله 4 - تاثیر نانوامولسیونهای حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سسمایونز پروبیوتیک غنیشده با پودرکلم بروکلی 20.1001.1.24234966.1402.15.4.12.6 10.30495/jfst.2022.1901908.1646 مرجان رضاخان تکتم مستقیم نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 58 , سال 15 , زمستان 1402 مقاله 5 - اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.8.0 10.30495/jfst.2019.543962 یگانه اویسی تکتم مستقیم علیرضا رحمن نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398 مقاله 6 - اثر استفاده از پوشش بستهبندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله رضا شفیعی تکتم مستقیم میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 7 , تابستان 1399 مقاله 7 - تأثیر عصاره اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرینبیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریلآمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1127145 سحر یزدانمهر تکتم مستقیم کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 13 , سال 3 , بهار 1403