List of Articles تکتم مستقیم Article 1 - Epsilon-Polylysine: A Substitute for Pasteurization in Fruit and Vegetable-Based Beverages and Its Effects on Physicochemical, Microbiological, and Organoleptic Properties Hamidreza Noori Toktam Mostaghim Alireza Rahman Food and Health , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 2 - تاثیر عصاره اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرین بیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریلآمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی 10.30495/qafj.2023.1999040.1093 Sahar Yazdanmehr toktam mostaghim Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 14 , Year , Spring 2024 Article 3 - بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک الهام رضایی رودبره علیرضا رحمن تکتم مستقیم Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 4 - افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای 20.1001.1.24234966.1398.11.2.2.4 10.30495/jfst.2019.543716 تکتم مستقیم حکیمه طباطبایی علیرضا رحمن Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 5 - تاثیر نانوامولسیونهای حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سسمایونز پروبیوتیک غنیشده با پودرکلم بروکلی 20.1001.1.24234966.1402.15.4.12.6 10.30495/jfst.2022.1901908.1646 Marjan Rezakhan Toktam Mostaghim Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1402 Article 6 - اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.8.0 10.30495/jfst.2019.543962 یگانه اویسی تکتم مستقیم علیرضا رحمن Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 7 - اثر استفاده از پوشش بستهبندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله reza shafiei toktam mostaghim Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Summer 2020 Article 8 - تأثیر عصاره اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرینبیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریلآمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی سحر یزدانمهر toktam mostaghim Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 13 , Year , Spring 2024