فهرست مقالات فاطمه حسینمردی مقاله 1 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی استخراجی از گیاه کلپوره و برگ چای سبز بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله گوشت ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال 10.30495/qafj.2023.2003669.1107 شادی مهدیخانی طاهره تبیریی فاطمه حسینمردی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , بهار 2024 مقاله 2 - بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست 10.30495/qafj.2023.1986479.1074 شبنم حاجی حسینی فاطمه حسینمردی علیرضا رحمن کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 12 , سال 3 , زمستان 1402 مقاله 3 - اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر 10.30495/qafj.2023.1993539.1086 ناهید نجفی علیرضا رحمن فاطمه حسینمردی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , پاییز 1403 مقاله 4 - تهیه و فرمولاسیون سس فلفل قرمز کم کالری بر پایه شیرین کننده ملاس چغندر قند 20.1001.1.17354226.1400.16.2.2.7 ایدا گل باز علی رضا رحمن فاطمه حسینمردی دانش زیستی ایران , شماره 2 , سال 16 , تابستان 1400