فهرست مقالات شادی مهدیخانی مقاله 1 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی استخراجی از گیاه کلپوره و برگ چای سبز بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله گوشت ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال 10.30495/qafj.2023.2003669.1107 شادی مهدیخانی طاهره تبیریی فاطمه حسینمردی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , بهار 2024 مقاله 2 - تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال 10.30495/jfh.2019.669272 شهرزاد عاشوری شادی مهدیخانی محمدرضا خانی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 9 , تابستان 1398 مقاله 3 - بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ 20.1001.1.24234966.1399.12.2.4.3 10.30495/jfst.2020.673870 پریسا عباسی شادی مهدیخانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 12 , تابستان 1399 مقاله 4 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال شادی مهدیخانی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 13 , سال 3 , بهار 1403