فهرس المقالات شادی مهدیخانی المقاله 1 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی استخراجی از گیاه کلپوره و برگ چای سبز بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله گوشت ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال 10.30495/qafj.2023.2003669.1107 شادی مهدیخانی طاهره تبیریی فاطمه حسینمردی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 14 , السنة 4 , بهار 2024 المقاله 2 - تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال 10.30495/jfh.2019.669272 شهرزاد عاشوری شادی مهدیخانی محمدرضا خانی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1398 المقاله 3 - بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ 20.1001.1.24234966.1399.12.2.4.3 10.30495/jfst.2020.673870 پریسا عباسی شادی مهدیخانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1399 المقاله 4 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال شادی مهدیخانی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 13 , السنة 3 , بهار 1403