فهرس المقالات طاهره تبیریی المقاله 1 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی استخراجی از گیاه کلپوره و برگ چای سبز بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله گوشت ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال 10.30495/qafj.2023.2003669.1107 شادی مهدیخانی طاهره تبیریی فاطمه حسینمردی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 14 , السنة 4 , بهار 2024 المقاله 2 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1127148 طاهره تبیریی شادی مهدیخانی فاطمه حسینمردی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 13 , السنة 3 , بهار 1403