List of Articles فاطمه حسینمردی Article 1 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی استخراجی از گیاه کلپوره و برگ چای سبز بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله گوشت ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال 10.30495/qafj.2023.2003669.1107 Shadi Mehdikhani Tahereh tabiree fatemeh Hosseinmardi Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 14 , Year , Spring 2024 Article 2 - بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915867 Shabnam Haji Hosseini fatemeh Hosseinmardi Alireza Rahman Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 11 , Year , Winter 2024 Article 3 - اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915869 Nahid Najafi Alireza Rahman Fatemeh Hosseinmardi Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 14 , Year , Autumn 2024 Article 4 - تهیه و فرمولاسیون سس فلفل قرمز کم کالری بر پایه شیرین کننده ملاس چغندر قند 20.1001.1.17354226.1400.16.2.2.7 ayda golbaaz alireza rahman Fateme hoseinmardi Iranian Journal of Biological Sciences , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 5 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1127148 Tahereh tabiree Shadi Mehdikhani Fatemeh Hosseinmardi Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 12 , Year , Spring 2024 Article 6 - Investigates the Production of Functional Toast Bread Incorporating Chia and Quinoa Seed Sprouts and Assesses their Effects on the Physicochemical, Sensory, and Antioxidant Properties of the Final Product Nazila Hamidikia Alireza Rahman Fatemeh Hosseinmardi Food and Health , Issue 1 , Year , Winter 2025 Article 7 - Effect of Adding Alginate and Konjac Hydrocolloid Gels as Fat Replacements on the Physicochemical Properties of Low-Fat Burgers Kobra Jamalimanesh علیرضا رحمن فاطمه حسینمردی Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 32 , Year , Winter 2025 Article 8 - Effect of Adding Pomeogrant Peel Essential Oil on the Microbiological, Antioxidant and Sensory Properties of Toast Bread Shima Shahhosseini Fatemeh Hosseinmardi Alireza Rahman Food and Health , Issue 1 , Year , Spring 2025