فهرس المقالات بابک کرمی المقاله 1 - بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) 20.1001.1.24234966.1400.13.4.12.2 10.30495/jfst.2021.680670 بابک کرمی یزدان مرادی عباسعلی مطلبی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 13 , زمستان 1400 المقاله 2 - بررسی اثرات انجماد کند و تند بر روی کیفیت فیله ماهی تیلاپیا قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus) بابک کرمی یزدان مرادی عباس مطلبی مهدی سلطانی سپیده حسینی سید ابراهیم حسینی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1395