فهرس المقالات S. E. Hosseini المقاله 1 - Optimization of Fortified Dough Composition for Spaghetti Production using Strong Wheat Flour F. Ardestani S. E. Hosseini Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 10 , السنة 7 , زمستان 1402 المقاله 2 - The Effects of Adding Xanthan and Carboxy Methyl Cellulose on Cooking and Sensory Characteristics of Soya Burger A. Basati S. E. Hosseini Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 12 , السنة 8 , زمستان 1402 المقاله 3 - بررسی اثرات آفتاب دهی خاک بر فون کنه های زیرراستهProstigmata ساناز جوان سیدابراهیم حسینی هادی استوان محمد فرزانه سمیه شبانی تحقیقات حشره شناسی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1391 المقاله 4 - بررسی اثرات انجماد کند و تند بر روی کیفیت فیله ماهی تیلاپیا قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus) بابک کرمی یزدان مرادی عباس مطلبی مهدی سلطانی سپیده حسینی سید ابراهیم حسینی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1395 المقاله 5 - Improvement of Regional-Market Management Considering Reserve and Emergency Demand Response Program 20.1001.1.25887327.2021.5.2.5.6 Seyyed Ebrahim Hosseini Mojtaba Najafi Ali Akhavein Signal Processing and Renewable Energy , العدد 2 , السنة 5 , بهار 2021