فهرست مقالات S. E. Hosseini مقاله 1 - Optimization of Fortified Dough Composition for Spaghetti Production using Strong Wheat Flour F. Ardestani S. E. Hosseini Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 10 , سال 7 , زمستان 1402 مقاله 2 - The Effects of Adding Xanthan and Carboxy Methyl Cellulose on Cooking and Sensory Characteristics of Soya Burger A. Basati S. E. Hosseini Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 12 , سال 8 , زمستان 1402 مقاله 3 - بررسی اثرات آفتاب دهی خاک بر فون کنه های زیرراستهProstigmata ساناز جوان سیدابراهیم حسینی هادی استوان محمد فرزانه سمیه شبانی تحقیقات حشره شناسی , شماره 2 , سال 4 , تابستان 1391 مقاله 4 - بررسی اثرات انجماد کند و تند بر روی کیفیت فیله ماهی تیلاپیا قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus) بابک کرمی یزدان مرادی عباس مطلبی مهدی سلطانی سپیده حسینی سید ابراهیم حسینی پژوهش های علوم و فنون دریایی , شماره 4 , سال 11 , پاییز 1395 مقاله 5 - Improvement of Regional-Market Management Considering Reserve and Emergency Demand Response Program 20.1001.1.25887327.2021.5.2.5.6 Seyyed Ebrahim Hosseini Mojtaba Najafi Ali Akhavein Signal Processing and Renewable Energy , شماره 2 , سال 5 , بهار 2021