فهرست مقالات بابک کرمی مقاله 1 - بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) 20.1001.1.24234966.1400.13.4.12.2 10.30495/jfst.2021.680670 بابک کرمی یزدان مرادی عباسعلی مطلبی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 13 , زمستان 1400 مقاله 2 - بررسی اثرات انجماد کند و تند بر روی کیفیت فیله ماهی تیلاپیا قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus) بابک کرمی یزدان مرادی عباس مطلبی مهدی سلطانی سپیده حسینی سید ابراهیم حسینی پژوهش های علوم و فنون دریایی , شماره 4 , سال 11 , پاییز 1395