فهرس المقالات عباسعلی مطلبی المقاله 1 - اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر رطوبت و ویژگی های حسی ماهی کلیکای شکم خالی عباسعلی مطلبی آتنا حسن ذاتی رستمی علی اصغر خانی پور مهدی سلطانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 36 , السنة 9 , پاییز 1391 المقاله 2 - تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیت با فیلم رس و پلیاتیلن سبک بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Onhorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال 20.1001.1.20080026.1395.10.2.9.6 علی اصغر خانی پور ذبیح اله بهمنی عبدالرسول ارومیه ای عباسعلی مطلبی شیلات (نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری) , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1395 المقاله 3 - بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) 20.1001.1.24234966.1400.13.4.12.2 10.30495/jfst.2021.680670 بابک کرمی یزدان مرادی عباسعلی مطلبی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 13 , زمستان 1400 المقاله 4 - بررسی تاثیر روش های تریمینگ(آراسته کردن) بر کیفیت و راندمان تولید فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) مهدی حفار محمدرضا احمدی مازیار یحیوی قربان زارع گشتی عباسعلی مطلبی سید حسن جلیلی علی اصغر خانی پور انوشه کوچکیان آبزیان و شیلات , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1389 المقاله 5 - تاثیر استفاده از پوشش ترکیبی پروتئین آب پنیر و سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکا(Clupeonella delicatula) در زمان نگهداری سردخانه ای مینا سیف زاده عباسعلی مطلبی آبزیان و شیلات , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1390