فهرس المقالات مینا سیف زاده المقاله 1 - ارزیابی شاخصهای فساد شیمیایی و میکروبی در دو نوع برگر تولید شده از ماهی و گوشت قرمز طی سه ماه نگهداری در دمای 18- درجه سانتیگراد افشین فهیم سیده طوبی شفیقی مینا سیف زاده یاسمن اعتمادیان مونا خبازکار املشی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1397 المقاله 2 - بررسی استفاده از آب پنیر بر کیفیت ماهی کیلکا طی زمان نگهداری در سردخانه مینا سیف زاده عباسعلی مطللبی محمد تقی مظلومی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 5 , السنة 5 , زمستان 1389 المقاله 3 - تاثیر استفاده از پوشش ترکیبی پروتئین آب پنیر و سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکا(Clupeonella delicatula) در زمان نگهداری سردخانه ای مینا سیف زاده عباسعلی مطلبی آبزیان و شیلات , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1390