List of Articles مینا سیف زاده Article 1 - ارزیابی شاخصهای فساد شیمیایی و میکروبی در دو نوع برگر تولید شده از ماهی و گوشت قرمز طی سه ماه نگهداری در دمای 18- درجه سانتیگراد afshin fahim S. T. Shafighi M. Seifzadeh Y. Etemadian M. khabbaz kar amlashi , Issue 1 , Year , Summer 2018 Article 2 - بررسی استفاده از آب پنیر بر کیفیت ماهی کیلکا طی زمان نگهداری در سردخانه M. Seifzadeh A. A. Motallebi M. T. Mazlomi , Issue 5 , Year , Winter 2010 Article 3 - تاثیر استفاده از پوشش ترکیبی پروتئین آب پنیر و سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکا(Clupeonella delicatula) در زمان نگهداری سردخانه ای مینا سیف زاده عباسعلی مطلبی , Issue 5 , Year , Winter 1390