List of Articles مهدی سلطانی Article 1 - مطالعه تأثیر غلظتهای مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) شور نسرین Choobkar افشین آ Akhondzadeh Basti مهدی Soltani A.A Sari A.M Emami Rad منصوره Ghaeni لاله Roomiani Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2012 Article 2 - تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان S.P Hosseini-Shekarabi S.E Hosseini مهدی Soltani ابولقاسم Kamali تورج Valinassab Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2013 Article 3 - مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزلآلای رنگینکمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی) Ali Taheri Mirghaed Mehdi Soltani Zahra Mahmoodi Pezhman Hosseini Shekarabi Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2016 Article 4 - بررسی اثر غلظتهای تحت کشنده سم دیازینون بر بافتهای گناد، مغز و قلب مولدین نر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901) مجید Mohammad Nejad Shamoushaki مهدی Soltani عیسی Sharifpour M.R Imanpoor اکبر Baharlouei M.E Naieme Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 19 , Year , Autumn 2011 Article 5 - مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال Mahsa Ansari Mehdi Soltani Ebrahim Hosseini Abolghasem Kamali Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2015 Article 6 - سنجش مقادیر کبالت، کروم، کادمیوم، نیکل و وانادیوم در صدف دسته چاقویی(Solen rosemaculatus) در سواحل بندرخمیر (خلیج فارس) L. Salimi A. Ashja Ardalan M. Soltani , Issue 5 , Year , Summer 2011 Article 7 - بررسی اثرات انجماد کند و تند بر روی کیفیت فیله ماهی تیلاپیا قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus) B. Karami Y. Moradi A. Motalebi M. Soltani S. Hosseini S. E. Hosseini , Issue 4 , Year , Autumn 2017