List of Articles عباسعلی ساری Article 1 - بهینهسازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ M. Eghbalian Rad A. A. Sari A. Daraei Garmakhany Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2019 Article 2 - مطالعه تأثیر غلظتهای مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) شور نسرین Choobkar افشین آ Akhondzadeh Basti مهدی Soltani A.A Sari A.M Emami Rad منصوره Ghaeni لاله Roomiani Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2012