فهرس المقالات محمود رفیعیان کوپائی المقاله 1 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی رضا شرافتی چالشتری محمود رفیعیان کوپائی علی شرافتی چالشتری الهام صالحی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1393 المقاله 2 - Anti bacterial effect , extent of phenol compound, and anti oxidant operate of alcoholic essence of Allium hirtifolium Boiss الهه آل ابراهیم دهکردی عبدالله قاسمی پیربلوطی محمود رفیعیان کوپایی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 5 , السنة 7 , تابستان 2016