فهرس المقالات مهسا صالحی المقاله 1 - ارزیابی میزان سرب و کادمیوم در آردهای عرضهشده در استان چهارمحال و بختیاری 10.71876/jfh.2024.4011436 مهسا صالحی الهه یزدانیان قهفرخی بهداشت مواد غذایی , العدد 55 , السنة 14 , پاییز 1403 المقاله 2 - فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) مهسا صالحی امیر شاکریان زهره مشاک ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1403