فهرس المقالات زهره مشاک المقاله 1 - بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشههای گاوی آلوده به سیستیسرکوس بوویس زهره مشاک حمیدرضا سوداگری علی خنجری غلامرضا شاهحسینی افشین متقیفر محسن داوودآبادی فراهانی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 4 , پاییز 1393 المقاله 2 - بررسی میزان هیستامین در ماهیهای قزلآلای رنگینکمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداریشده از مراکز فروش ماهی در تهران زهره مشاک بیژن مرادی بهروز مرادی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1390 المقاله 3 - توسعه روش استخراج فاز جامد پخشی تلفیقشده با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جهت اندازهگیری میزان آنتیبیوتیکهای تتراسایکلینی پرکاربرد در نمونههای تخممرغ و مطالعه تاثیر امواج مایکروویو در مقدار آنها 10.71499/jvcp.2024.3121450 ندا محافظ افشین جوادی محمدرضا افشار مقدم زهره مشاک آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 71 , السنة 18 , پاییز 1403 المقاله 4 - ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگهداری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI زهره مشاک میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1394 المقاله 5 - بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی غلامرضا شاه حسینی زهره مشاک میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 3 , زمستان 1395 المقاله 6 - ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد زهره مشاک سمیرا فیاض فر نرجس چراغی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1395 المقاله 7 - بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز شیما پورجعفر زهره مشاک محسن میرزایی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 8 , بهار 1400 المقاله 8 - فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) مهسا صالحی امیر شاکریان زهره مشاک ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1403