فهرس المقالات Mehrdad Attai Kachoii المقاله 1 - بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی مهرداد عطایی کچویی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1395 المقاله 2 - ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد زهره مشاک سمیرا فیاض فر نرجس چراغی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1395 المقاله 3 - بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره و اسانس بادرنجبویه و اسطوخدوس با آنتی بیوتیک بر برخی باکتریهای مواد غذایی مهرداد عطایی کچویی الهام فخری فاطمه خداوردی پور میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 10 , زمستان 1402 المقاله 4 - Effects of Vermicompost and Chemical Fertilizers on Phonological and Phytochemical Traits of Soybean (Glycine max L.) FARIBA MOHAMMADALIZADE MEHRDAD ATAIE KACHOIE SEYED MOJTABA HASHEMI JAZI Research On Crop Ecophysiology , العدد 1 , السنة 12 , زمستان 2017