فهرست مقالات Mehrdad Attai Kachoii مقاله 1 - بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی مهرداد عطایی کچویی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 3 , بهار 1395 مقاله 2 - ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد زهره مشاک سمیرا فیاض فر نرجس چراغی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 3 , بهار 1395 مقاله 3 - بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره و اسانس بادرنجبویه و اسطوخدوس با آنتی بیوتیک بر برخی باکتریهای مواد غذایی مهرداد عطایی کچویی الهام فخری فاطمه خداوردی پور میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 10 , زمستان 1402 مقاله 4 - Effects of Vermicompost and Chemical Fertilizers on Phonological and Phytochemical Traits of Soybean (Glycine max L.) FARIBA MOHAMMADALIZADE MEHRDAD ATAIE KACHOIE SEYED MOJTABA HASHEMI JAZI Research On Crop Ecophysiology , شماره 1 , سال 12 , زمستان 2017