فهرس المقالات محمد حجت الاسلامی المقاله 1 - تولید همبرگر سرخ شده کمچرب با استفاده از پوششهای هیدروکلوئیدی زهرا فرج زاده ابراهیم رحیمی محمد حجت الاسلامی هومن مولوی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1391 المقاله 2 - کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری محمد حجت الاسلامی مریم جعفری زینب ترکی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1396 المقاله 3 - Antibacterial activity of the essential oils of endemic plants شهره دادفر عبدالله قاسمی پیربلوطی مریم میرلوحی محمد حجت الاسلامی بهزاد حامدی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 2 , السنة 3 , زمستان 2012 المقاله 4 - Effect of tragacanth gum on texture and staling of commercial sponge cake اعظم حاج محمدی جواد کرامت محمد حجت الاسلامی هومان مولوی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 2 , السنة 4 , زمستان 2013 المقاله 5 - Total phenolic contents in sponge cake with different concentrations of the leaves of lemon balm ندا سادات نوری زاده محمد حجت الاسلامی جواد کرامت journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 1 , السنة 4 , پاییز 2014