فهرس المقالات هومان مولوی المقاله 1 - بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو زهرا ملک پور محمد حجت الاسلامی هومان مولوی جواد کرامت علوم غذایی و تغذیه , العدد 53 , السنة 14 , زمستان 1395 المقاله 2 - غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان 20.1001.1.24234966.1398.11.2.5.7 10.30495/jfst.2019.543848 منیژه حیدری مهراب یادگاری زریر سعیدی هومان مولوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398